Vívás oktatás

Vívás oktatás gyerekenek

Gyerekeknek

Vívás oktatás gyerekenekSzeretnél egy igazi vagány sportközösségbe járni? Érdekel a versenyszerű sport? Fürge vagy, és gyors észjárású? Szeretnél kiemelkedő sport eredményeket elérni? Szeretnél profi kardozó lenni?

Akkor a  vívás neked való. Válassz fegyvernemet, legyen az kard, vagy párbajtőr! Ismerd meg a vívás szabályait, tanuld meg a vívósport legfontosabb mozdulatait! Fogj a kezedbe valódi sportfegyvereket, öltsd magadra a vívóruhát, húzd a fejedre a vívómaszkot, és "en garde"! A BVSC Vívószakosztályában hozzáértő mesterek  tanítják meg neked a sport minden csínját-bínját. Ha szorgalmasan jársz az edzésekre, és odafigyelsz edzőid tanácsaira, te lehetsz a jövő olimpikonja.

 

Miért épp a vívás?

A vívás egyesíti mindazon tulajdonságokat, melyek miatt egy sportot érdemes csinálni. Gyorsaság, harciasság, ügyesség, agymunka, reflexek fejlesztése, küzdelem, egyéni és csapat lehetőség. A vívás nagy hagyományokkal rendelkezősport, melyben a magyar versenyzők mindig is kiemelkedő eredményeket értek el világszinten. A vívás nem egy átlagos sport. Itt egyszerre edzik a testet és az elmét. Csak az érhet el komoly eredményeket, aki elég rafinált ügyes és gyors, emellett kiváló állóképességgel is rendelkezik.

Hogyan jelentkezhetek?

Nincs más dolgod, mint kattints a "kapcsolat" menüpontra, ahol megtalálsz minden szükséges információt.

Várunk a BVSC vívótermében. Gyere el, és hozd magaddal barátaidat, osztálytársaidat is, mivel együtt még jobb lesz a móka!