Headline

Hírek

Tájékoztató a tagdíj fizetésről

Kedves Szülők! 

A járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel, a BVSC-Zugló vezetősége a szülők anyagi terheinek csökkentése érdekében úgy döntött, hogy a szakosztály számára lehetővé teszi a legfeljebb 50%-kal csökkentett összegű tagi hozzájárulás beszedését. 

Erre tekintettel a szakosztály vezetősége úgy döntött, hogy 2020. április 1-jétől kezdődően a normális edzésrend visszaállásáig a befizetendő tagdíj összegét az eddig fizetett összegek 50%-nak megfelelő összegben állapítja meg, azaz 6000 Ft-ban (testvérek esetén 5000 Ft-ban). 

  • Aki a márciusi, még teljes összegű tagdíjat nem fizette be, kérjük, hogy utalással teljesítse az elmaradást 
  • Aki korábban az április tagdíjat már befizette, annak elszámolásra kerül április-május hónapra a csökkentett összegű tagdíj

Szeretnénk kérni, hogy a csökkentett összegű tagdíjat a szakosztály számára megnyitott számlára utalják át, hiszen ez a jelenlegi nehéz helyzetben létfontosságú a szakosztály és a klub működése szempontjából.  

Az utalásokat az alábbi módon tudják megtenni és kérjük, hogy a beazonosítás érdekében a közlemény rovatba minden esetben feltüntetésre kerüljön a gyermek, versenyző neve! 
számlaszám: 11600006-00000000-87230859
bank: Erste Bank 
kedvezményezett neve: BVSC-Zugló
közlemény: gyermek, versenyző neve 

Amennyiben a család anyagi helyzeti nem teszi lehetővé a csökkentett összegű tagdíj megfizetését, természetesen lehetőség van egyéni mérséklési kérelmek benyújtására. Kérem, hogy ezt minden esetben Nekem jelezzék írásban, a vivas@bvsc.hu email címen. 

Vigyázzanak egymásra, vigyázzanak magukra! 
Segítségesüket ezúton is megköszönve, üdvözlettel: 

Budapest, 2020. április 15.  

Fekete Attila
szakosztályvezető