Headline

Hírek

Mentsük meg a BVSC-Zuglót!

Kedves szülők!

Arra kérünk minden BVSC-s szülőt, hogy 2-3 sorban kérje levélben a zuglói önkormányzati testületet, döntésének megváltoztatására, és érjük el együtt, hogy a BVSC-Zugló üzemeltetését átvegye Zugló kerületi önkormányzata. Ennek érdekében az alábbihoz hasonló levelet szíveskedjenek írni, és a klub edzőihez eljuttatni, melyeket a vezetőség kézbesít majd. Ezzel fejezzük ki összetartásunkat és szimpátiánkat a klub fennmaradásának érdekében.

 

MINTA:

Tisztelt Polgármester Úr!

Gyermekem a BVSC sportolója másik 1500 gyermekkel együtt. Fiam az ország legeredményesebb utánpótlás nevelő egyesületében kiváló edzők, pedagógusok irányításával készül a versenyeire és a nagybetűs Életre.
A továbbiakban is szeretném férjemmel együtt, hogy ilyen emberbarát környezetben nőhessen fel gyermekem.

Kérem tehát a Zugló Önkormányzat Döntéshozó Testületet a BVSC-ZUGLÓ SC sorsáról történő döntésüket megváltoztatni szíveskedjen. Szeretnénk, ha Zugló Önkormányzata lehetne a felelős gazdája szeretett egyesületünknek!
Ezúton kérünk minden kedves szülőt, hogy a fenti minta példájára írjanak a XIV kerület Zugló Önkormányzati Testületének címezve egy A/4-es papírra 2-3 soros tiltakozó levelet! A leveleket kézben kérjük eljuttatni az edzőkhöz. A BVSC-ZUGLÓ Sport Club majd levélben továbbítja az Önkormányzathoz az egyesület költségére.

Köszönet a gyerekek és a velük foglalkozó edzők nevében!