Vívás oktatás

A BVSC vívószakosztályában szeretettel várunk minden vívni vágyó fiút és lányt. Elismert edzőgárdánk képes a legjobb eredményeket kihozni tanítványainkból, melyet mi sem bizonyít jobban, mint a hazai és külföldi versenyeken való eredményes részvétel.

Amatőröknek

Már nem vagy fiatal, de szeretnél megtanulni vívni? Mindig is érdekelt a vívás, de nem volt időd rá? Korábban vívtál, de a munkád vagy a tanulás miatt abba kellett hagynod a sportot? Nem voltál elég jó ahhoz, hogy nagy versenyző váljék belőled, de szeretted a vívás hangulatát? Itt az idő, hogy újra elkezdd kedvenc sportodat!

 

Vívás oktatás

 

Figyelem! Amatőr kardvívó szakág indul a BVSC-ben!

A BVSC Vívószakosztálya szeretettel várja az amatőr kardvívókat. Ha szeretnél megtanulni vívni, akkor péntekenként lehetőséged nyílik megtanulni a vívás, azon belül is a kardvívás szabályait, mozgását, konvencióit. A 2012/2013-as őszi évadtól Bódy István vívómester elindítja az amatőr vívók edzéseit.

 

Tagdíj: havi 9000 Ft, mindig a hónap első napjaiban előre fizetendő

 

Próbáld ki ingyen! 

Az első hónap tagdíját utólag kell kifizetni. Amennyiben nem nyerte meg a tetszését a vívás, ingyenes volt a foglalkozás!

 

Mit tartalmaz a tagdíj: 

  • Heti 2x1 egy órás  közös foglalkozást (bemelegítés, célgimnasztika, közös lábmunka, karddal történő gyakorlások)
  • A későbbiekben, mikor már a vívói tudás lehetővé teszi, 2 órások lesznek az edzések.
  • A tagdíj tartalmazza továbbá: havi 1 alkalommal történő (kb. 20 perces) egyéni foglalkozást, iskolázást. 
  • Lehetőség van havi 2 alkalommal (az edzés után) a BVSC sportuszoda ingyenes használatára. 

 

Az edzések időpontja: szerda, péntek 18 órától.

 

Egyéni iskolázás igény szerint: 2000.-/alkalom.

Felszerelés:

  • szokásos teremben használatos sportfelszerelés.
  • speciális vívó felszerelés megvétele a szaküzletekben, vagy a BVSC-ben esetleges bérlése: (Egy vívóidényre - szeptembertől-júniusig - 10 000.- Ft. - kard, sisak, plasztron)

 

A részleteket kérjük, egyeztessék telefonon, a 06-30-950-9272-es számon. Amennyiben elegendő számú érdeklődő jelentkezik, akkor később lehetőség lesz hetente többszöri edzésre is.

 

Várjuk minden kedves vívni vágyó sportoló jelentkezését!

Szülőknek

Szeretné gyermekét jó helyen tudni? Olyan sportelfoglaltságot keres csemetéje számára, melyben komoly eredményeket érhet el? Szeretné gyermekét megbízható, nagy tapasztalattal rendelkező vívó mesterek gondjaira bízni, akik megszerettetik vele a sportot, akik tisztességes küzdelemre, versenyszellemre, tiszteletre, becsületes harcra nevelik?

 

Vívás oktatás

 

Szeretné, ha gyermeke nem az utcán kallódna, vagy a napköziben unatkozna, nem a televíziót és a számítógépet bámulná, hanem egészséges testmozgással kapcsolódna ki az iskolában eltöltött idő után? Szeretne, ha gyermekéből kiváló sportolót és sikeres embert nevelnének?

GYerekeknek

Szeretnél egy igazi vagány sportközösségbe járni? Érdekel a versenyszerű sport? Fürge vagy, és gyors észjárású? Szeretnél kiemelkedő sport eredményeket elérni? Szeretnél profi kardozó lenni?

 

Vívás oktatás
 

Akkor a  vívás neked való. Válassz fegyvernemet, legyen az kard, vagy párbajtőr! Ismerd meg a vívás szabályait, tanuld meg a vívósport legfontosabb mozdulatait! Fogj a kezedbe valódi sportfegyvereket, öltsd magadra a vívóruhát, húzd a fejedre a vívómaszkot, és "en garde"! A BVSC Vívószakosztályában hozzáértő mesterek  tanítják meg neked a sport minden csínját-bínját. Ha szorgalmasan jársz az edzésekre, és odafigyelsz edzőid tanácsaira, te lehetsz a jövő olimpikonja.